Reviews


5 stars after 2116 reviews
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, netjes, goed verzorgd, fijn personeel 2/17/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en snel bezorgd zal zeker vaker bestellen 2/6/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi met passie gemaakt. Dat proef je gewoon! 2/6/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op zich is de kwaliteit van de warme gerechten prima, maar het was niet warm. Was heel erg lauw en daardoor niet lekker helaas. De sushi was wel goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden de Bento Box met zalm en krokante kip. Alles keurig op tijd bezorgd. Goed warm en vers. En lekker. 2/1/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en snel geleverd! 1/30/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! En al die maaltijden met udon en nasi zijn echt een fantastische toevoeging! 1/29/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd HEERLIJK!!!! 1/29/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top, goed begin van het weekend 1/26/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling werd op tijd afgeleverd. De sushi was heerlijk en van goede kwaliteit. 1/25/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Informatie van bestellen tot levering is top. Maar kwaliteit van de sushi was stukken minder dan gewend. 1/22/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super lekker,en ook heel fijn warme gerechten 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In een woord : PRIMA! 1/12/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
gewoon goed, eten was heerlijk, bezorging keurig op tijd! 1/11/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, perfect op tijd geleverd, duidelijk op de website, als ik rijker was, zou ik waarschijnlijk iedere dag hier bestellen, 😋 1/10/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekkere sushi, snel geleverd en betaalbaar! Aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 12/22/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie kwaliteit met zorg bereid. Snelle levering overzichtelijke website. 12/22/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
-lekker sushi. -snel bezorgt. -website laat goed zien wat er gebeurd met je bestelling. 12/4/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker, duidelijke website 12/2/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!Alles was heerlijk! 11/27/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd super verse heerlijke sushi en binnen de gevraagde tijd bezorgd 11/27/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super good service!!! 11/24/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Misschien de optie toevoegen voor extra’s wel / niet te ontvangen. Verder goede en duidelijke website ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meestal is de kwaliteit goed al vond ik het de laatste keer minder. De ene sushi wat droger de andere iets natter dan normaal Kwalitatief gewoon minder dan anders 11/15/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk verse sushi! Snel bezorgd! Ook de prijs is niet over de top! Prima! 11/10/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi. Brengen je netjes op de hoogte als bestelling wat verlaat is. 11/6/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super kwaliteit,keurige bezorging . Smaakte voortreffelijk. Tot de volgende keer Henkie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer ook wat anders gekozen dan box 8. Erg lekker, goed vers. Heerlijk. 11/2/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In een woord: PRIMA!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2023
Nagato 5 stars after 2115 reviews
Nagato