Reviews


5 stars after 1907 reviews
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer heerlijke sushi. Op tijd bezorgt. 7/30/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel bezorgd 7/29/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vroeg besteld zodat het optijd kwam.. alsnog kwartier later. Garnaal was net kauwgom en handroll kon ik het zeewierblad niet eens doorbijten. Kortom het was vies. 7/27/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Laatste keer een slechte review geplaatst. Bleek dat de koelkast stuk was en daardoor misgegaan. Gelukkig een goede compensatie gehad en nu was het weer warm en top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Grote bestelling, zag er keurig uit. En was erg lekker vers. 7/20/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top 7/19/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vele malen besteld, de sushi is altijd goed. Heerlijk vers mooi gepresenteerd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig! 7/12/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vaak hier besteld, helaas viel het dit keer erg tegen. De gerechten roken te vissig (stonken een beetje alsof het boeven was). De helft moeten laten staan. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Ons excuses dat uw bestelling niet naar wens was. We zullen zo snel mogelijk telefonisch contact met u opnemen. Groetjes Nagato
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig,overzichtelijk en zeer smakelijk We komen zeker terug! 7/8/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk👍 7/1/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag was het minder lekker, dan anders This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat smaakt deze Sushi heerlijk 6/25/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer prima en heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top sushi 👍 6/11/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijke sushi besteld om van te genieten met mijn zoon en schoondochter👍🏻 Snelle levering. 6/11/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk en Top. 5/19/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super verse sushi en top op tijd 5/13/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/7/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima smakelijke en verse sushi. Een aanrader. Erg genoten 5/7/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd helemaal top! 5/7/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk alles top!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke sushi en goede levering 4/12/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Na inloggen komen de gegevens niet geheel door en moet je toch nog gegevens aanvullen. En helaas redden ze het vaak niet om op tijd te bezorgen. Bij een langere levertijd wordt er soms wel gebeld. Maar blijf hier bestellen omdat de sushi echt vers en lekker is! 4/11/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker 4/8/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! Netjes op tijd gebracht, zat goed verpakt! 4/5/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zou het ideaal vinden als je ook patat en snacks op dezelfde site kan bestellen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Met plezier het e.e a. verorberd. 3/30/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Genoten van hun heerlijke sushi. De gekozen box was precies wat we zochten, aangevuld met nog een enkele favoriet was het een prima maal! 3/19/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Netjes op tijd thuisbezorgd. 3/19/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker en snel bezorgd!👍🏼 3/16/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. 3/11/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Niets op aan te merken! 3/1/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker en heel vers,en precies op tijd bezorgd 👍 2/23/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en vers zoals altijd 2/21/2022
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Nagato 5 stars after 1907 reviews
Nagato