Reviews


5 stars after 2202 reviews
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 6/12/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
fijn dat jullie mee denken met het kiezen van de box -en zo hebben we geld bespaard ! 6/12/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal super,bedankt voor de service 6/7/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en erg lekker. 6/3/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers, heerlijk en weer snel bezorgd met een glimlach 5/29/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg jammer dat ze in Piershil niet bezorgen 5/29/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en snel bezorgd . Top 5/28/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles perfect 👍 5/27/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was vest heel lang geleden dat ik wat besteld had maar aan de kwaliteit is nog steeds niks verandert , alles was heerlijk ! 5/27/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn en snel. Eten was erg goed. 5/25/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom helemaal prima. 5/25/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk de Sushi van Nagato. Goede smaken en vers gemaakt. Als wij deze Sushi eten, hebben wij een geluksmomentje 😊 5/20/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al meerdere keren besteld, alles is zeer goede kwaliteit. Graag ook bezorging in Mijnsheerenland? 5/20/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles netjes geregeld en het was heel lekker. 5/18/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect!!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed 5/4/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 5/3/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle bezorging en top kwaliteit 4/27/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 4/26/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, voortreffelijk 4/26/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/26/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten! Bezorging erg snel 4/17/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was heerlijk, en de ruim bijgeleverde wasabi ook perfect. 4/16/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima sushi/schoon/vriendelijk. 4/12/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling! 4/9/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijne bezorgservice. Wordt keurig aangegeven in een tijdlijn hoever ze zijn. Komen op tijd. Erg tevreden! 4/8/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 4/5/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi mijn familie hebben lekker gegeten,op tijd bezorgd en sorry dat ik de bezorger/ster geen fooi had gegeven,1 van mijn bezoek had de deur open gedaan en de bestelling aangenomen en vergat een fooi te geven maar de volgende keer zal ik zeker een fooi geven,nogmaals sorry daarvoor Mvg Maya 4/1/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duidelijke website, makkelijk bestellen. Supersnel bezorgd. Lekkere sushi, ziet er vers uit.. aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijke website om te bestellen en wij hebben genoten. Dit is voor herhaling vatbaar 3/30/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2024
Nagato Sushi Edisonstraat 8G 0186-442225
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten, en de bezorging was eerder dan verwacht 3/29/2024
Nagato 5 stars after 2201 reviews
Nagato