Reviews


5 stars after 1707 reviews
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was de sushi weer erg lekker. Extra pluim dit keer voor de dappere bezorgster die ondanks het gure weer keurig op tijd en met een glimlach voor de deur stond. 4/10/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte naar meer 4/6/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Kwaliteit van de bovenste plank. En als het zo lekker is is het niet erg om er even op te moeten wachten. 4/5/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi, netjes op tijd geleverd 4/3/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een super positieve ervaring. Duidelijke bestel web site. Bestelling goed te volgen. Belangrijke super verse en heerlijke sushi. Gaan vast en zeker vaker bestellen 4/2/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde lang voordat het klaar was. 3/29/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppiee we komen zo weer halen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestel al een jaar maandelijks bij nagato.. altijd goede ervaringen gehad. 1 keer iets vergeten maar netjes opgelost. tot vandaag. ik had een bestelling geplaatst afhalen om 17:30 wat je via de site kan aanklikken en was al onderweg .. word ik gebelt dat het een UUR later word. gaf aan dat dat niet ging ik had voor mn familie sushi besteld tijd beproken etc en gaf aan dat t uiterlijk 17.45 kon en anders mn gekd terugwilde. waarop een nieuw meisje me een grote mond gar aan de telefoon dat het niet haar probleem was. assosiaal dus waardoor ik gelijk enorm geirriteerd raakte. Uitlopen kan gebeuren maar pas je tijden aan via de site en als een klant onderweg is en om 17.30 heeft besteld kan je niet iemand een uur laten wachten op zn eten. Helaas na maandelijkse bestellingen enorm teleurgesteld in de manier van klant omgang en enorm assosiaal toegesproken via de telefoon.. 3/27/2021
Goedendag, ons excuses. We zullen telefonisch contact met u opnemen. Mvg. Sushi Nagato
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service, heerlijke sushi 3/27/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In 1 woord.... perfect 3/26/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten, netjes geserveerd, levering keurig op tijd. 3/26/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
👍👍👍👍👍👍 3/19/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag servetten bij de bestelling! 3/17/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en op afgesproken tijd bezorgd 3/15/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Makkelijk bestellen, snel klaar en erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/11/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 3/6/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes optijd en heerlijk verse Sushi wij blijven hier bestelen 3/5/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer helemaal super! 3/4/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Met zorg bereid 3/3/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een ware smaak sensatie genieten van sushi 2.0 een echte aanrader 😋 3/2/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker 3/1/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was erg lekker en snel klaar! Ik zal zeker nog een keer bestellen 2/26/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, meer dan in orde!! 2/23/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijke sushi. Wij kijken alweer uit naar de volgende bestelling 2/23/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk.👏👏 2/20/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/19/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer heerlijk, en stond netjes op tijd klaar. Tot de volgende keer!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De bezorging duurde wat langer, maar met drukte is dat logisch! Het eten was heerlijk 😄 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enige minpuntje was dat het nog niet klaar stond, maar verder weer top geregeld! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Waren 14 jaar samen dus wat te vieren. Dat is op deze manier prima gelukt 2/12/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd : TOP 2/11/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen de garnalen in de Sashimi mix deluxe vonden we niet lekker. Het eten was verder prima in orde en lekker. Beslist voor herhaling vatbaar. 2/10/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten ! 2/8/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service! Ga er vaker bestellen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
Nagato Sushi Oost-Voorstraat 11 0186-840672
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👏👏👏👏👏👏👏 2/5/2021
Nagato 5 stars after 1707 reviews
Nagato